Mandinga a lansat un nou album

27 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga a lansat un nou album

"Donde", noul album Mandinga, cel mai asteptat de pana acum, s-a lansat vineri, 24 octombrie, in trei etape.

Editat de Roton, albumul a avut parte de o lansare occidentala, potrivita trupei Mandinga, cotata ca una dintre cele mai bune trupe live din Romania.

Nivelul de performanta al trupei s-a vazut pe tot parcursul zilei, pentru ca Mandinga a inceput sa cante inca din zorii zilei. Alex, Chupi, Florin, Zach, Bazooka, Ella, Alejandro, Tony, El Nino si Omar Secada faceau probe de sunet pe peronul Garii Baneasa.

"Neata cu Razvan si Dani" a avut o editie speciala, transmisie in direct din gara. Mandinga a venit cu Trenul Regal sa aduca albumul "Donde".

La pranz, trupa, impreuna cu managerul Sergiu Stoiadin, cu echipa de PR – Star Management si cu reprezentantii Roton, s-a intalnit cu mass media. Conferinta de presa a fost la fel de nonconformista pe cat e trupa.

Dupa cafea si ceai pe peron, shooting in fata locomotivei cu aburi si interviuri, toata lumea s-a urcat in Trenul Regal, directia Mogosoaia.

Au continuat interviurile si autografele, asortate cu gustari, fructe si Margarita Mandinga.
 
Seara, Clubul Fiat 500 Cabaret a inceput sa se umple inca de la ora 21. Le-au fost alaturi prieteni din showbiz si nu numai: Horia Brenciu, Marius Moga, Iulia Vantur, Iulian Moga, Sorin si Adi – Akcent, regizorul Florin Botea, actorul Justinian Radu, Zoli, Phlo si Nashu' – Sistem, Miki, Wassabi, Florin – Hi-Q, Dalma, Matteo, Mani Neumann, Florin Ionescu, Cosmin Selesi, Alexandra – Amadeus, Cassa Loco, impresarul Radu Groza, Catalin Muraru, Anca Lupes, Angel Tucana (impresar Proconsul), Lenox Buppi Brown (dublura lui Wesley Snipes), Maria Magdalena Hadad Hadad - sotia ambasadorului Cubei in Romania, etc.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod