Mama Mădălinei Manole jură că se va răzbuna: „Va fi urgie ce va urma“

La aproape cinci ani de la moartea artistei, Eugenia Manole s-a decis să-i spună nepoţelului ei tot adevărul despre mama lui.

Pe 14 iulie se vor împlini cinci ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără viaţă în locuința sa din Otopeni. De atunci, părinții ei nu-și mai găsesc liniștea. Ei refuză să creadă că fiica lor s-a sinucis şi continuă să-l acuze pe soțul Mădălinei, Petru Mircea, pe care îl consideră vinovat de moartea ei.

Eugenia Manole și-a jurat că într-o zi îi va spune nepotului ei, fiul artistei, tot adevărul despre mama lui. "Am așteptat cinci ani, a împlinit copilul șase ani și mai așteptat puțin să se facă mare, să știe cine mai trăiește din partea mamei lui și cine a fost mama lui.

Altfel va fi urgie ce va veni de aici încolo și va trebui să se pregătească (Petru Mircea - nota redacţiei)", a spus mama Mădălinei pentru ziarul Ring.

"Să-l ferească Dumnezeu de acum înainte, când va crește copilul, că nu-l voi lăsa să nu știe cine a fost mama lui! Cea mai mare dramă va începe când copilul va crește și va trebui să spună cuiva mamă. Atunci vor începe cele mai grele coșmaruri pentru el", a mai spus Eugenia Manole.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod