Madonna le dă voie copiilor săi să se drogheze

Madonna a negat că incidentul din timpul recitalului său de la gala BRIT ar fi fost regizat


În cadrul emisiunii, vedeta a vorbit şi despre incidentul de la gala de decernare a premiilor muzicale BRIT, când, la primul său spectacol în cadrul acestei gale, din ultimii 20 de ani, a căzut de pe scenă. După ce pelerina pe care o purta artista nu s-a desfăcut, dansatorii au tras de mantie şi Madonna a cazut de pe o scară cu trei trepte, aproape rostogolindu-se.

Nu sunt un mare fan al drogurilor.
Pur şi simplu nu mi se potrivesc
Madonna
Cântăreaţa a izbucnit în râs şi a negat total că incidentul ar fi fost regizat, această suspiciune apărând pe internet, pentru că imediat după căzătură versurile melodiei "Living for Love" cântate de Madonna făceau referire la o cădere şi o revenire în forţă. "Nu voi mai scrie niciodată astfel de versuri", a glumit cântăreaţa, care a refuzat să revadă înregistrarea incidentului, spunând că munceşte foarte mult şi repeta intens pentru ca totul să fie perfect, iar ceea ce s-a întâmplat la Brit Awards a fost un "spectacol de groază".

Madonna a declarat că în urma căzăturii s-a lovit puţin la cap, dar că acest lucru nu a fost foarte grav.
Artista a mai spus că ştie cum să cadă de când a învăţat să călărească, întrucât a alunecat de mai multe ori de pe cal, relatează Mediafax. Cântăreaţa a precizat că un medic a stat lângă ea mai mult timp după incident şi a consultat-o pentru a se asigura că lovitura de la cap nu este gravă.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod