Laura Cosoi si Smiley, Paste in dublu exemplar

13 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Laura Cosoi si Smiley, Paste in dublu exemplar

Laura Cosoi si Smiley dau dintr-o sarbatoare in alta. Pentru ca parintii Laurei sunt catolici, cei doi indragostiti au fost in weekend-ul care a trecut la Iasi, sa sarbatoreasca Pastele pe rit catolic. Nu s-au terminat bine oualele si cozonacul, ca cei doi o iau de la capat la Pitesti, acolo unde locuiesc parintii lui Smiley, care petrec Pastele pe rit ortodox.

Incantata de faptul ca va sarbatori pentru prima oara Pastele ortodox, Laura Cosoi a marturisit: "Cu toate ca eu am avut deja parte de slujba de Inviere, ma bucur ca voi fi alaturi de Andrei si familia lui si voi impartasi cu ei emotiile acestui moment".
Laura si Smiley se vor bucura astfel de un sfarsit de saptamana linistit si relaxat, alaturi de familia cantaretului si, bineinteles, catelusul lor, Jazz.

Laura a povestit si despre experienta Pastelui sarbatorit la Iasi: "Era cat pe-aci sa ne petrecem noaptea de Inviere pe drum, in masina, deoarece chiar pe 11 aprilie s-a lansat DVD-ul lungmetrajului "Un film Simplu", eveniment la care am fost prezenti atat eu, cat si Andrei. Asa ca imediat dupa lansare, l-am luat pe Jazz, ne-am urcat in masina si am pornit spre familia mea".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod