La Tv Paprika, tradiţii, bucate preferate şi voie bună cu Jamie Oliver

Jamie Oliver este plin de viaţă, de energie, face glume când găteşte şi reţetele pe care le pregăteşte sunt extrem de apetisante.

Chiar dacă găteşte pentru familie, prieteni, într-un studio pentru o emisiune televizată, sau găteşte în timp record, Jamie zâmbeşte tot timpul şi se simte cu adevărat în largul său în bucătărie. În opinia lui, este foarte importantă calitatea ingredientelor şi de aceea tot ce foloseşte pentru prepararea mâncării este de cea mai buna calitate. Mereu ne surprinde cu trucurile sale din bucătărie, cu lejeriatea şi rapiditatea cu care găteşte.


În tot ceea ce prepară Jamie găsim pasiune, dragoste, atenţie deosebită asupra gustului şi modului de prezentare.

Reţetele lui simple au reuşit să influienţeze modul şi stilul de viaţă a milioane de  oameni. Campaniile caritabile şi încercarea de a influienţa alimentaţia copiilor în şcolile din SUA, Marea Britanie şi Austria, l-au făcut şi mai apreciat la nivel mondial.                                                                                            

În luna iunie, Tv Paprika vă propune o nouă emisiune culinară plină de savoare, ce va fi difuzată în fiecare weekend de la ora 21:00, al cărei protagonist este Jamie Oliver, care ne invită în căminul lui din Essex.

Arome îmbietoare
Premiera: 06 iunie ora 21:00
Noul serial al lui Jamie este dedicat acelor plăceri mici, dar extraordinare de care suntem seduși cu toții.
Aceste mâncăruri evocă amintiri pline de nostalgie, tradiții și bucatele preferate din copilărie. Pe lângă ritualul gătitului, prezintă felurile care aduc voie bună.
Fie că e vorba de regele hamburgerilor sau perfecta pâine prăjită cu cașcaval, plăcinta ciobanului, lasagna, piept de pui a la Kiev sau ravioli bolognese, noua emisiune a lui Jamie este plină de mâncăruri clasice regândite, de delicatese pline de nostalgie care evocă momentele călduroase de acasă și deserturi în stil vechi, cum ar fi tortul Pavlova sau budinca de caramel lipicioasă.
Serialul a fost filmat cu participarea prietenilor și familiei lui Jamie, inclusiv a copiilor, Poppy, Daisy, Petal și Buddy, în căminul lor din Essex.
Puteți fi siguri că bucătarul preferat va împărtăși fără nicio reținere idei care vă vor inspira, sugestii excelente, combinații îndrăznețe și desigur, câteva trucuri culinare spectaculos de practice!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod