Katherine Jackson a obtinut custodia copiilor lui Michael

4 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Katherine Jackson a obtinut custodia copiilor lui Michael

Mama lui Michael Jackson a primit oficial custodia permanenta a celor trei copii ai starului, informeaza femalefirst.co.uk. Un tribunal din Los Angeles a aprobat cererea de custodie luni, 3 august.

Katherine Jackson a obtinut saptamana trecuta o intelegere cu fosta sotie a fiului sau, Debbie Rowe, mama biologica a lui Prince Michael si a lui Paris, asupra custodiei celor doi copii, dar si a fratelui lor mai mic, Blanket.

Mama starului, in varsta de 79 de ani, a fost numita tutore legal al copiilor, iar Debbie Rowe a primit dreptul de a-i vizita. Ambele parti sunt asteptate la tribunal pe 2 octombrie pentru definitivarea deciziei.

In timpul procesului, lui Katherine Jackson i s-a acceptat si cererea de a primi o alocatie lunara din averea fiului sau pentru cresterea copiilor.

Nu se stie care este suma pe care o va primi, dar judecatorul a specificat ca mama lui Michael poate pretinde 83.5% din suma ceruta si pentru perioada in care nu a primit nimic, de la 25 iunie, cand a murit starul, si pana in prezent.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod