Iubita lui Johnny Depp are inel de logodnă

Amber Heard, iubita actorului Johnny Depp, a fost surprinsă purtând pe deget un inel de logodnă, informează cotidianul britanic Daily Mail.
Potrivit E! News, Amber a cinat împreună cu o altă femeie la restaurantul Ago din Los Angeles şi a încercat din răsputeri să îşi protejeze mână stângă de fotografii veniţi la acel local. De asemenea, aceasta a aşteptat ca un valet să îi deschidă portiera maşinii pentru ca inelul de logodnă să nu poată fi văzut de curioşi.

Amber Heard şi Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei "Jurnalul unui băutor de rom", dar au început o relaţie abia în 2012, după ce actorul american a încheiat relaţia de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii, notează agenția Mediafax.

Relaţia dintre Johnny Deep şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu una lină, aceasta punând capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Cu toate acestea, Johnny a fost perseverent şi i-a trimis actriţei câte un poem scris de mână şi un buchet de tradafiri în fiecare zi timp de o lună pentru a o convinge să îi mai acorde o şansă.

O sursă a declarat la finalul anului 2012: "Johnny nu a renunţat - i-a lipsit foarte mult pe parcursul verii.
Amândoi iubesc literatura şi modul în care el a încercat să o recucerească a fost perfect"
.

"După o escapadă romantică, în Bahamas, cei doi s-au împăcat", a mai spus sursa citată.

De asemenea, Johnny Depp ar fi numit una dintre plajele de pe insula sa privată, Little Hall's Pond, în onoarea iubitei sale.

Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după 14 ani de mariaj şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor, notează Mediafax.Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod