Hulk Hogan, dat in judecata de fosta sotie

de Georgiana Dorobanțu, 28 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Hulk Hogan, dat in judecata de fosta sotie

Fosta sotie a lui Hulk Hogan, Linda Bollea, il da in judecata pe actor pentru 140.000 de lire si o motocicleta Harley Davidson, potrivit thesun.co.uk.

Linda Bolles si starul american, care au deja fiecare parteneri mult mai tineri, au intrat intr-o serie de conflicte in timpul divortului, legate in principal de impartirea averii. Cei doi au ajuns in final la o intelegere acum cateva saptamani. Nu se cunosc inca termenii acestei intelegeri, dar se pare ca Linda este incantata de partea care ii revine in urma divortului.

Nemultumirea Lindei a aparut cand Hulk nu a respectat intelegerea pe care au facut-o. Aceasta sustine ca fostul sau sot nu i-a inapoiat motocicleta Harley Davison si nu i-a platit suma de 140.000 de lire, asa cum ar fi trebuit. Linda Bolles a mai cerut judecatorilor ca Hulk sa fie bagat la inchisoare daca nu isi respecta obligatiile.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod