Grand Cinema Digiplex se deschide pentru public

21 Septembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Grand Cinema Digiplex se deschide pentru public

Băneasa Developments anunţă cel mai aşteptat eveniment al anului pe piaţa românească a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex.

Vineri, 23 septembrie 2011, începând cu orele 10:00, Grand Cinema Digiplex îşi deschide porţile pentru public şi îşi aşteaptă clienţii cu multe surprize, cele mai noi filme şi o atmosferă de poveste.

Grand Cinema Digiplex este cel mai inovator cinematograf din ţară, marcând noi premiere pe piaţa de profil din România: sala Grand Ultra cu sistemul de sunet Iosono, cel mai complex şi avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuală şi o premieră în România; Grand Epika, sala multifuncţională echipată pentru concerte şi evenimente, Grand Studios - sălile VIP care inaugurează „the living room concept”, scaune „Rocker” şi fotoliile premium.



Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: “Investiţia în acest proiect a avut un obiectiv major: să creem un cinematograf de neegalat pană acum în Romania, care să deschidă calea pentru viitorul cinematografiei autohtone. Am investit în cele mai sofisticate tehnologii de proiecţie, sunet şi confort, pentru a ne cuceri oaspeţii. Am pus tot ceea ce este mai bun în această experienţă cinematografică. Ea este de-acum disponibilă oricărui iubitor de filme. Ne-am străduit, şi credem că am reuşit să oferim publicului un centru digital de imagine, sunet şi spectacol care oferă o experienţă fără egal în România”.

Pe 23 septembrie Grand Cinema Digiplex îşi deschide porţile pentru public şi îşi aşteaptă clienţii cu nenumărate surprize.
Pe toată durata primului weekend cei mici şi cei mari sunt întâmpinaţi de personaje celebre din lumea filmului, în  spaţiul special amenajat pentru fotografii. Imaginile vor fi postate pe Facebook, iar primele 10 poze cu cele mai multe voturi câştigă automat un premiu.

Premii vor primi şi primii 2.600 de clienţi ai cinematografului, şi cei care vor  aplica pentru programul de fidelitate.

Grand Cinema Digiplex aduce în premieră în România expoziţia liderului mondial în tehnologie cinematografică Cinemeccanica. Fondată în 1920 în Italia, Cinemeccanica este unul din pionierii de profil, fiind prezentă în peste 90 de ţări. Expoziţia poate fi admirată până la jumătatea lunii octombrie şi găzduieşte o serie de echipamente de film din diferite perioade, începând cu anii `60 şi până astăzi.


În acelaşi timp, în spaţiul expoziţional Imagika va avea loc şi o expoziţie de costume de film, purtate de faimoşi actori în producţii româneşti de renume. Aceste costume spectaculoase sunt furnizate de Media Pro Studios.
Situat în zona comercială Băneasa, pe cea mai extinsă zonă de shopping din ţară, Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultimă generaţie în materie de proiecţie, sunet şi lumini, care le oferă cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de opţiuni. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor în cele mai bune condiţii.


Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.
Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din perioada deschiderii vă rugăm să vizitaţi www.grandcinemadigiplex.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod