Gisele Bundchen arata perfect la numai doua luni dupa ce a nascut

de Georgiana Dorobanțu, 25 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Supermodelul in varsta de 29 de ani a fost protagonista unei sedinte foto realizate in luna februarie a acestui an, la numai doua luni dupa ce a nascut, potrivit dailymail.co.uk.

Vedeta a fost fotografiata in diverse costume de baie, aratand perfect, fara vergeturi, kilograme in plus sau orice alt indiciu ca ar fi nascut cu numai doua luni inainte.

Pentru a anihila zvonurile potrivit carora imaginile cu Gisele ar fi fost retusate, agentia care a realizat campania a dat publicitatii si un film de la sedinta foto, in care se vede foarte clar forma de invidiat a topmodelului.

Gisele, care este cel mai bine platit topmodel din lume, a dazvaluit recent cum reuseste sa arate atat de bine chiar si dupa nastere.

"Am facut kung fu pe timpul sarcinii, pana la doua saptamani inainte de a-l naste pe Benjamin, si yoga de trei ori pe saptamana", a declarat topmodelul.






Sursa foto: dailymail.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod