Gina Pistol, mireasa sexy Entran: a încântat bărbaţii din club!

14 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Gina Pistol, mireasa sexy Entran: a încântat bărbaţii din club!
Gina Pistol, una din cele mai frumoase femei din România, a intrat, pentru o seară, în rolul miresei Entran şi a promovat sexul protejat în spectaculosul club Boa din Bucureşti.

În cadrul unui show cu costume de cabaret, Gina a urcat pe scenă, în faţa a sute de tineri, îmbrăcată cu o rochiţă scurtă alb-argintie şi accesorizată cu un colier cu pietre Swarovski şi două aripi albăstrui imense, oferindu-le astfel bucureştenilor un show incitant, pe care nu îl vor uita prea curând.


Apariţia Ginei pe scenă i-a dus pe mulţi cu gândul la spectaculoasele show-uri Victoria’s Secret, frumuseţea răpitoare a vedetei făcând să fie comparată de nenumărate ori cu nume mari din modellingul internaţional.

Momentul culminant a fost atunci când Gina şi-a scos din sutien o jartieră din colectia ENTRANce pe care a aruncat-o în public celui mai norocos dintre petrecăreţi.

Apoi, pentru a promova sexul protejat, indiferent de circumstanţe, Gina Pistol a împărţit petrecăreţilor sute de prezervative Entran, sfătuindu-i să fie atenţi atunci când fac sex.

„Când eram adolescentă, primele lucruri legate de contracepţie le-am aflat de la prietenele mele bune.
Nu am discutat cu mama despre sex pentru că mi-a fost ruşine... Cred că sunt foarte mulţi adolescenţi care au această reţinere în a discuta cu părinţii despre lucruri intime, iar pe aceştia vreau să îi incurajez să aibă întotdeauna la ei prezervative. Campania Entan este extrem de bine venita, in conditiile in care sexul neprotejat poate avea consecinţe nedorite şi este un risc inutil”
, spune Gina Pistol.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod