Giancarlo Fisichella vine la Baneasa Shopping City

18 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Giancarlo Fisichella vine la Baneasa Shopping City

Sambata, 22 mai, incepand cu ora 14:30, in parcarea Baneasa Shopping City, pasionatii de Formula 1 il pot vedea pe Giancarlo Fisichella intr-o demonstratie spectaculoasa cu un model Ferrari 458 Italia.

Evenimentul face parte dintr-un weekend plin de adrenalina pentru iubitorii de motoare, care continua seria evenimentelor destinate special barbatilor organizate in luna mai de Baneasa Shopping City.  

Targ de motociclete si accesorii, jocuri si concursuri cu si pentru motociclisti si o serie de cascadorii pe motor executate de Dinu Sorin Marius (Axa) si Julian Raduta, drifturi si demonstratii realizate de pilotul de raliu Manu Mihalache (Mitsubishi) si de bine-cunoscutii drifteri Ene Sorin Andrei (Hai’u) si Marius Mitrache (KNS),  toate fac parte din programul special din weekendul 22-23 mai.
Gazda celor doua zile de evenimente este Cabral Ibaka.

In weekend-urile 22-23 si 29-30 mai, cei pasionati de siguranta si performanta vor avea ocazia sa testeze adevaratul 4X4. Acestia vor putea descoperi modelele Subaru in cadrul SUBARU URBAN TEST pe un traseu special amenajat in incinta Baneasa Drive In Cinema.

Desi a pregatit vizitatorilor sai un weekend plin de adrenalina, centru comercial militeaza pentru un comportament responsabil in trafic. Marsul pentru Respect in Trafic din ziua de 22 mai, organizat cu sprijinul Politiei Rutiere si destinat motociclistilor va avea ca punct de sosire Baneasa Shopping City.

Pe 23 mai vor fi anuntati si castigatorii Tombolei Barbatului.
Toti cei care au  participat la aceata tombola au sanse egale de a castiga: vacante, accesorii de masina si moto.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod