Fostul solist INXS traieste pe strazi

de Georgiana Dorobantu, 20 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Fostul solist INXS traieste pe strazi

Fostul solist al trupei australiene INXS, J.D. Fortune, declara ca traieste pe strada dupa ce a fost concediat din trupa fara nici un averisment, potrivit reuters.com. Fortune a fost ales drept solistul INXS in urma unui reality show televizat, inlocuindu-l pe Hutchence, fostul solist al trupei, care a fost gasit mort in camera sa de hotel in 1997.

Impreuna cu Fortune, INXS a lansat albumul "Switch" si a facut un turneu mondial de promovare a albumului in 2006 si 2007. Fortune declara ca a fost concediat din trupa pe aeroportul din Hong Kong, trupa ramanand fara solist.

"Mi-am dat seama ca sunt foarte singur pentru ca am calatorit cu baietii acestia timp de 23 de luni", a declarat J.D. Fortune pentru Entertainment Tonight Canada, fara a spune cu exactitate de ce a fost dat afara din trupa.

Cantaretul a recunoscut ca a consumat droguri in timp ce se afla in turneu cu trupa, inclusiv cocaina, dar spune ca nu mai este dependent de doi ani.

In prezent, J.D. Fortune traieste in masina sa, pe care a transformat-o intr-o locuinta improvizata.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod