Florin Chilian, gest emoționant în Postul Paștelui

Revenit recent de la Viena, artistul a avut parte de o surpriză neplăcută. El a făcut sesizare la Poliţie după ce a găsit pneurile maşinii tăiate.

Automobilul era parcat în apropierea locuinței artistului, din zona Unirii. Chilian a reclamat actul de vandalism la numărul de urgențe 112.

În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat repede autorul faptei. Acesta era un copil de numai opt ani. După o ceartă cu prietenii săi, fără un motiv anume, băitul a tăiat cauciucurile maşinii, fără un motiv anume. Situația minorului, prezentată în fața polițiștilor de tatăl său, care îl creștea singur, l-a impresionat pe Florin Chilian, mai ales că artistul a avut şi el o copilărie grea şi s-a descurcat în viaţă pe cont propriu, relatează Libertatea.

Chilian a retras plângerea făcută la Poliție.

În plus, el a decis să-i găsească o ocupaţie utilă puştiului năzdrăvan. "Da, am sunat la 112, însă nu e o faptă de care cred să fie interesată opinia publică. Mai important e să-i găsesc copilului un antrenor de atletism căci mi-a zis că el dorește să alerge. Am sunat la toate cunoștințele mele din zona sportivă și nu găsesc un antrenor de atletism care să-l formeze căci noul meu prieten vrea să facă sport", a declarat Florin Chilian pentru ziarul citat.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod