Fetele de la Amadeus, transformate în zâne! Au fost modele timp de o zi!

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au fost, timp de o zi, modele pentru o ședință foto cu totul specială. Artistele au îmbrăcat rochii negre, extrem de elegante, din materiale fine, care le-au pus în valoare silueta, ținute atent alese chiar de Patricia Cimpoiașu, artista din Amadeus având la activ cursuri de styling, având-o ca asistentă pe Denisa-Alexandra Spineanu.
Pentru ședința foto din studioul Christina One Photography destinată lansării noului lor single, “Unstoppable”, frumoasele artiste au purtat rochii Cristalini și s-au accesorizat cu bijuterii din cristale Swarovski multicolore de la Crystal Fashion. Machiajul a fost asigurat de Dagmar Makeup Art, iar coafurile de Fason Salon by Cristina Grama.

Pentru un efect cât mai dramatic, au fost folosite ventilatoare pentru a da volum părului, iar voalurile rochiilor au fost “manevrate din culise” pentru a da aspect de valuri.
Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au purtat la un moment dat și coronițe de trandafiri roșii pe cap care au oferit și mai mare spectaculozitate.

Amadeus a lansat recent Unstoppable, o piesă dinamică, cu un mesaj puternic, ce îndeamnă ascultătorii să își urmeze visurile și să lupte pentru împlinirea lor indiferent de piedici.

Compusă de Xenti Runceanu, piesa pune în valoare abilitățile artistice ale celor patru componente ale trupei, măiestria cu care acestea cântă la vioară, violoncel sau pian.

Noua piesă Amadeus este disponibilă pe Youtube, urmând ca în curând să beneficieze de un videoclip cu totul special.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod