EXPO ZOO INTERNATIONAL IN SECTORUL 5

Gradina zoologica se muta, timp de patru zile, in cartierul Rahova!

Peste 300 de rase rare de pasari si animale vor fi putea fi admirate la “Expozitia de pasari de genoteca si animale de colectie”, care se deschide astazi, 15 martie, in cartierul Rahova din Bucuresti.

Iubitorii de animale sunt asteptati pana duminica, 18 martie, la targul amenajat pe esplanda din fata complexului Liberty Mall, in Calea Rahovei, colt cu Trafic Greu, unde vor fi expuse rase speciale de gaini si cocosi, specii rare de porumbei sau papagali, exemplare spectaculoase de pauni, fazani sau prepelite.

Din seria animalelor ornamentale sau exotice nu vor lipsi rasele rare de iepuri, precum “Cap de Leu” sau “Urias German”, porcusorii de Guineea, hamsterii, porcusorii vietnamezi sau unele exemplare rare de chinchilla.

Biletul de intrare costa 5 lei si permite participarea la tombola speciala a targului, la care vor fi oferite, prin tragere la sorti, premii… vii, alese dintre cele mai simpatice “exponate”. Copiii cu varsta de pana la 10  ani, insotiti de un adult, vor avea accesul gratuit la targ.

Evenimentul este organizat de Next Level Events si Asociatia crescatorilor de pasari de colectie din Bucuresti si judetul Ilfov “Pajura”.

Programul de vizitare este 10.00 – 19.00

Detalii la 021 310 61 11

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod