Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 15 NOIEMBRIE, ORA 21.00 - CONCERT DIRECTIA 5 

Jack Daniel's Studio No. 7 si Sprint Media prezinta joi, 15 noiembrie, la Hard Rock Cafe, incepand cu ora 21:00, un concert live sustinut de DIRECTIA 5.

Longeviva trupa pregateste o poveste de iubire spusa prin versurile ce leaga fiecare piesa, poveste care ii da intregului spectacol o structura unica si plina de sensibilitate. Vino sa asculti cele mai noi melodii de pe cel mai recent album al lor, “Electric Love Story”, dar si alte hituri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan si Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone.

Biletele sunt disponibile:

- Online, pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro: 60 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe: 70 lei - bilet cu loc la masa sau 90 lei - bilet VIP;

- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro sau www.bestmusic.ro se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


VINERI, 16 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR

Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!

Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.


SAMBATA, 17 NOIEMBRIE, ORA 22.30 - CONCERT MORRE

Trupa canadiana Morre vine sambata seara la Hard Rock Cafe pentru a-ti canta live piesele cu care au cucerit trei continente. Infiintata in urma cu patru ani in Toronto, Morre a lansat deja trei albume - Out There, Contrast si Morphine, care au ajuns sa atraga aprecierea fanilor si a criticilor muzicali din America de Nord, Europa si Australia. In numai doi ani, trupa a sustinut turnee de promovare in aproape 30 de tari din Europa, iar pe 17 noiembrie, de la ora 22:30, va asteapta la Hard Rock Cafe.

Depre Morre, editorul Blogs N’Roses Craig Wettner, spune: “Daca ar trebui sa descriu trupa Morre, as spune ca ei sunt un Led Zeppelin Pinot Noir. Iei stilul Led Zeppelin, adaugi un pic de modernitate, un strop de influente culturale din intreaga lume si il lasi in iPod-ul tau sa devina din ce in ce mai bun, pe masura ce trec anii”.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

1 din 4

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod