Ernest Fazekas si Mihai Livadaru, pro plinute

Facebook Twitter Comenteaza
Ernest Fazekas si Mihai Livadaru, pro plinute

Realizatorii matinalului de la InfoPro vor sa arate tuturor ca 90-60-90 nu mai inseamna frumusete adevarata. Pentru a demonstra ca ceea ce sustin ei este real, ei fac apel la doamnele si domnisoarele de orice varsta sa arate tarii ca nu le este rusine sa-si afiseze kilogramele in plus pe care le au.


Asa ca, in perioada 25 iulie - 9 iulie, ele sunt rugate sa-si posteze cele mai frumoase poze pe www.infopro.ro pentru a se inscrie in concursul "La InfoPro, esti plinuta, esti draguta!".

Dupa ce toate aceste poze vor fi adunate, intre 10 si 24 iulie, internautii vor vota pe site cele mai simpatice participante, iar cea mai bine cotata dintre "plinute" va primi drept rasplata un premiu pe care nu o sa-l uite niciodata.

Ea va fi cazata la hotelul Howard Johnson Grand Plaza, din capitala, unde va beneficia de tot rasfatul posibil: o cina pentru doua persoane la restaurantul Avalon si acces la health club (fitness, sauna si masaj). Daca fericita castigatoare nu este din Bucuresti, transportul va fi suportat de cei de la InfoPro.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod