Ellie White a născut o fetiță! O va chema Alexis Maria!

Ellie White a născut o fetiță. Bebelușul a venit pe lume prin operație de cezariană la maternitatea MedLife Grivița, ieri la ora 12.54, are 52 de centimetri, cântărește 3,370 kg și va purta numele Alexis Maria.
Este cel de-al doilea copil al artistei cu logodnicul ei, managerul Doru Tinca, după Mihai, băiețelul lor ce a venit pe lume pe 28 noiembrie 2012.

Sunt fericit. Alexis Maria este sănătoasă și frumoasă. Elena a avut o sarcină și o naștere ușoară, fără probleme. Abia așteptăm să o aducem acasă”, a declarat Doru Tinca, la scurt timp după venirea pe lume a fetiței.

Săptămâna trecută, Ellie White, pe numele ei real Elena Băltăgan, a realizat ultima ședință foto înainte de naștere, postată pe blogul ei, www.elliewhite.ro .
Artista a ales rochii pictate manual, din materiale fluide, pastelate, în ton cu sensibilitatea și eleganța de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale.

Ambele sarcini au reprezentat pentru mine perioade frumoase, încărcate de emoții. Și spre finalul primei sarcini, acum doi ani și jumătate, și acum am realizat câte o ședință foto. Am vrut să am amintire aceste momente cu totul speciale, pline de emoții”, a declarat artista.

Bebelușul a avut parte de investigații complexe, iar imediat după naștere i s-au recoltat celule stem.
Kit-ul de recoltare Biogenis achiziționat de vedetă include și prelucrarea unei porțiuni de cordon ombilical, prelucrarea, izolarea și extragerea celulelor stem, purificare ADN mamă și copil, inclusiv stocare timp de 18 ani, și un pachet de 101 teste genetice.

Probele obținute din sângele din cordonul ombilical vor fi înregistrate și supuse procesului de criogenare treptată. Stocarea celulelor stem se face în criotancuri la -196 grade Celsius în vapori de azot lichid. La maternitatea MedLife Grivița Ellie White a născut și prima oară, pe 28 noiembrie 2012, când l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod