Ellie White a lansat un calendar pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer

Ellie White este din ce in ce mai implicata in proiecte sociale si, dupa ce a protestat impotriva programului de eutanasiere a cainilor fara stapan si a participat la o ora de Kangoo Jumps alaturi de Kinga Sebestyen in scop caritabil, lanseaza un calendar din vanzarea caruia va veni in sprijinul copiilor bolnavi de cancer.
Artista a realizat o noua sedinta foto pe care a inclus-o, alaturi de fotografii neprezentate pana acum fanilor ei, intr-un calendar ce o prezinta in ipostaze diferite, visatoare, jucause, dar si sexy.

Calendarul are pretul de 59.99 lei si poate fi comandat trimitand un email la adresa online@elliewhite.com. Toate suma stransa in urma vanzarilor va fi donata Asociatiei M.A.M.E. cu scopul de a construi Centrul Stelutelor, un centru de suport si recuperare pentru copii bolnavi de cancer.

Ellie White s-a implicat pana acum in zeci de actiuni cu impact social.
A sustinut programe de ajutorare a copiilor orfani si a celor cu grave probleme medicale din centre specializate, a donat bani, a participat la maratoane caritabile si a cantat gratis la serbarile micutilor cu nevoi speciale.

Recent, artista a protestat in Piata Victoriei impotriva programului de eutanasiere a cainilor fara stapan. Solista  se dovedeste a fi extrem de sensibila la situatia animalelor abandonate sau maltratate de oameni, astfel ca a investit pana acum timp si bani in salvarea a zeci de patrupede.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod