Dragos Bucur si Alexandru Potocean, colegi de platou cu Ed Harris si Colin Farrell

16 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dragos Bucur si Alexandru Potocean, colegi de platou cu Ed Harris si Colin Farrell

Actorii Dragos Bucur si Alexandru Potocean vor juca, alaturi de Colin Farrell si Ed Harris, in cea mai noua productie cinematografica a regizorului australian Peter Weir, "The Way Back", informeaza site-ul imdb.com.

Povestea filmului este inspirata din realitate, iar scenariul, al carui autor este Peter Weir, are la baza cartea autobiografica a lui Slavomir Rawicz, "The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom". Cartea spune povestea unui ofiter polonez capturat de Armata Rosie in iarna anului 1940, care, impreuna cu un grup de sase soldati de nationalitati diferite, pune la cale planul evadarii din Gulagul siberian.

Bucur si Potocean vor interpreta rolurile a doi dintre cei sapte soldati care reusesc, in final, sa evadeze.

Filmarile vor incepe in luna martie a acestui an, in Bulgaria, si vor dura mai multe luni, insa pelicula va fi lansata abia in anul 2011, dupa cum arata site-ul imdb.com.

Productia cinematografica "The Way Back" reprezinta primul film al lui Peter Weir dupa "Master and Commander", din 2003, care a fost nominalizat la Oscar pentru "Cel mai bun film" si "Cea mai buna regie".
Regizorul a primit alte patru nominalizari la Premiile Academiei Americane de Film, fara a castiga insa, pana in prezent, mult ravnita statueta; filmele care i-ar fi putut aduce Oscarul sunt: "The Truman Show" (1999), "Green Card" (1990), "Dead Poets Society" (1989) si "Witness" (1985).


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod