DJ Wanda a devenit instructor pentru concurentele la Miss Bikini si Miss Tanga. “Le supunem la hipnoza!”

DJ Wanda, posesoarea unei siluete de vis si complimentata pentru picioarele lipsite de celulita, a devenit instructor de lifestyle pentru manechinele ce vor participa, in fiecare weekend pe litoral, la mai multe concursuri de Miss.
DJ-ita organizeaza la Zazza Beach, la fiecare final de saptamana, diferite concursuri de frumusete si are menirea de a le antrena si a le sfatui pe concurente. Pentru a-si indeplini rolul, DJ Wanda o are ca model pe Heidi Klum.

"Am inceput sa ma uit la toate episoadele Next Top Model Germania, in care Heidi Klum le instruieste pe fetele ce participa la concurs. Mi-au fost incredintate zeci de manechine pentru a le antrena si a le pregati pentru concursurile de frumusete ce au loc, la Zazza Beach, in fiecare weekend pana la sfarsitul verii. Vom organiza, pe rand, Miss Sport, Miss Bikini, Miss Tanga sau Miss Estival, iar eu voi fi generalul fetelelor. Regimul lor este unul de armata", spune Wanda.
 
 
 
DJ Wanda recunoaste ca munca cu fetele nu este deloc usoara, pentru ca unele au obiceiuri alimentare foarte proaste. Wanda intentioneaza sa le scape pe manechine de pofta de dulciuri prin hipnoza.
 
 

"O am alaturi de mine pe psiho-nutritionistul Bianca Patrascu, care m-a scapat prin hipnoza de toate poftele interzise. Unele dintre aceste fete mananca dimineata clatite cu ciocolata, sunt mari fane pizza sau paste si chiar le-am prins la fast food. La nevoie, le supunem la hipnoza pentru a le aduce pe calea cea dreapta. In plus, le invat cum sa danseze, le organizez ore de sport in fiecare zi si le arat cum sa mearga pe catwalk", declara DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod