DiCaprio: "Am crescut într-un cartier violent"

Actorul american a dezvăluit într-un interviu acordat recent că a fost un copil foarte sărac şi că a trăit într-un cartier din Los Angeles marcat de violenţă, trafic de droguri şi prostituţie.
Starul american, în vârstă de 39 de ani, a spus că a ales actoria pentru a scăpa de mediul nociv în care a copilărit, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Totodată, Leonardo DiCaprio a susţinut că nu a consumat niciodată droguri, întrucât asista în fiecare zi în copilărie la ravagiile făcute de dependenţa de aceste substanţe.

În acest interviu, acordat publicaţiei Los Angeles Times, vedeta americană a dezvăluit că exista "o reţea majoră de prostituţie la colţul străzii sale" şi că adolescenţa i-a fost marcată de "crime şi violenţe" care se petreceau "peste tot".

Starul hollywoodian a mai spus că o alee din apropierea casei în care locuia în copilărie era celebră în acea zonă pentru traficul şi consumul de cocaină şi heroină.

Expunerea timpurie la dependenţa de droguri, a precizat actorul, l-a determinat să nu consume droguri niciodată.

"Nu am consumat droguri niciodată.
Pentru că vedeam aceste lucruri în fiecare zi, încă de când aveam trei sau patru ani. Aşadar, viaţa la Hollywood mi s-a părut după aceea ca o plimbare în parc. Mergeam la petreceri, drogurile erau acolo şi da, întotdeauna există acea tentaţie"
, a continuat DiCaprio.

Lecţiile de actorie de la Hollywood, a spus actorul, l-au ajutat să se menţină pe drumul cel bun.

După ce a fost agresat sistematic în şcoala publică pe care o urma, Leonardo DiCaprio i-a cerut mamei sale să îl înscrie la cursuri de actorie.

"Acesta a fost evenimentul motivaţional major din viaţa mea.
Aveam 15 ani şi i-am spus mamei mele: «Vreau să devin actor. Te rog, du-mă la audiţii». Pentru că trebuia neapărat să ies din sistemul public de şcolarizare"
, a dezvăluit starul hollywoodian.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dino pe 3 Feb 2014, 20:31
    Numele Cartierului

    Articol "excelent"! Cum se numeste cartierul? Vreau sa ma mut acolo! Traiasca google translate!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod