Delia vine pe aripi de vânt în TRIBUTE Club

Trei seri și trei concerte pentru o nouă săptămână plină de evenimente muzicale pe Calea Victoriei 118
Cu peste 100 de milioane de vizualizari pe youtube, cu hituri care au dominat frecvențele radiourilor românești, printre cele mai recente dintre ele “Pe aripi de vant”, poposind nici mai mult și nici mai puțin de 21 de săptămâni pe locul 1 în topurile muzicale românești, Delia vine în concert joi, 22 octombrie pe scena TRIBUTE Club.

Casa muzicii live oferă pentru încă odată un nou concert al artistei care doboară record după record cu fiecare piesă nouă, care reușește să devină probabil cea mai importantă prezență feminină din industria muzicală românească și nu în ultimul rand a showbiz-ului autohton.
 

Vineri, 23 octombrie, Publika se reîntoarce pe scena casei muzicii live de pe Calea Victoriei împreună cu Trupa Jukebox care la rândul ei urmează să susțină un concert în data de sâmbătă, 24 octombrie. Ambele formații cover band promit două seri de petrecere și voie bună în compania celor mai celebre hituri.

Începând cu această săptămână, Europa FM este noul prieten si partener media al TRIBUTE Club.

Prețul unui bilet de intrare pentru evenimentul programat joi seară este 40 de lei în timp ce pentru concertele de vineri și sâmbătă taxa de intrare este în valoare de 30 de lei.
Ora de deschidere pentru toate cele trei seri este 22:00.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod