Daniel Lazar continua turneul sau indoor vineri si sambata in The Tube, respectiv Kaffa Pub !!!

Doua concerte, de doua ori mai multa muzica buna, bineinteles live, distractie dubla. Cam asa stau lucrurile in aceasta saptamana fiindca Daniel Lazar a programat doua episoade de #LIVEANDLOUD, turneul sau indoor.
Vineri, pe 29 ianuarie, se face prezenta in “tabara de baza” de la The Tube, reprezentatia artistului fiind ingredientul perfect, nota finala a super petrecerii pregatite de echipa de acolo pentru ca a doua zi, sambata, pe 30 ianuarie, intreaga nebunie sa se mute in Kaffa Pub, intrarea fiind anuntata pentru ora 22.30.

In rest, coordonatele raman aceleasi mai ales ca toata lumea stie deja ca distractia este singura constanta. In desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la Depeche Mode pana la Muro Shavo :)” in functie doar de starea de moment a lucrurilor.

“Dublam tot ceea ce insemana experienta #LIVEANDLOUD in aceasta saptamana.
Abia astept petrecerea din The Tube de vineri si totodata revederea cu prietenii din Kaffa Pub de sambata. Prezenta este obligatorie mai ales ca distractia nu are contraindicatii. J Cei care au fost la un concert #LIVEANDLOUD stiu perfect la ce ma refer. “

Petrecerea din The Tube de vineri va incepe la ora 22.00 iar concertul, putin dupa miezul noptii. Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numarul de telefon 0751.045.047 dar si pe adresa de email rezervari@thetube.ro.

In Kaffa Pub, sambata, lucrurile incep de la 22.30.
Biletul de intrare este 10 RON. De asemenea, rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la numerele de 0731.007.580 sau 0767.671.013. Mai multe detalii vor fi afisate pe Fb.Com/KaffaPub
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod