Dana Savuica s-a alaturat designerilor romani din Cocor!

Dupa succesul repurtat cu vanzarile online ale colectiilor sale, care intregesc de fiecare data un stil complet, styling-ul facut de Dana impreuna cu stilistii de la FashionDays, a sosit momentul lansarii unei colectii unicat, ce presupune tinute de cocktail, pantofi si genti lucrate din cele mai fine si pretioase materiale, inclusiv din piele de piton.

Dorinta Danei a fost sa fie prezenta la Gala Designeri Romani, in incinta Cocor, la etajul 2, acolo unde sunt prezente nume celebre de designer romani.

Fiind o colectie produsa in exclusivitate in fabricile romanesti, Dana, membru in clusterul Romanian Textile Concept, isi doreste prin colectiile sale sa promoveze brandul sau , Etiquette by Dana Savuica, produs 100% romanesc. Intrucat ea se adreseaza femeilor care isi doresc sa aiba un stil aparte, cochet dar serios, indraznet dar elegant, Dana este propria imagine a colectiei sale, fiind un symbol al modeling-ului romanesc ai anilor ’90 ,cand era manechinul Casei de moda Venus si imaginea ciorapilor Diamond Adesgo.

“Am invatat meserie de la cei mai buni croitori, mesteri si designeri.

Sute de ore de probe, repetitii si prezentari de moda mi-au format stilul si ochiul critic in privinta esteticului. Revistele de moda care lanseaza trendurile internatioanle, produsele din magazine care iti sugereaza ce se vinde mai bine pe piata interna, precum si experienta mea pe site-ul FashionDays unde colectiile mele se vand in 10 tari central si est europene, m-au incurajat sa lansez un corner intr-un magazine ce promoveaza brandurile autohtone. Sunt emotionata intrucat este primul meu contact cu publicul tinta caruia ma adresez.
Imi doresc chiar sa intiez zile de intalniri cu femeile care doresc sa stea de vorba cu mine, sa ne sfatuim despre stilul lor si ce ar trebui sa poarte. Invit Evele sa vina la aceste intalniri la Cocor, etaj 2, Galeria Designeri Romani”
, ne-a declarat Dana Savuica.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod