Dana Savuica arata cu 5 ani mai tanara! A gasit leac contra ridurilor!

Dana Savuica reuseste sa se mentina in forma fara a apela la injectii sau operatii estetice. Promotor al naturaletii si al stilului de viata sanatos, Dana Savuica se bucura in prezent de un ten radiant, hidratat si cu mai putine riduri, fiind adepta terapiilor non-invazive, apeland tot timpul la consiliere profesionala, de la specialistii si medicii dermatologi de la diferite clinici si saloane de frumusete de top.
Dana a testat recent tratamentul de Radiofrecventa Tripolara de la Noblezza, clinica preferata a multor vedete din Romania.

In urma tratamentului, ridurile au fost diminuate, iar conturul fetei a devenit mai ferm prin stimularea colagenului si a elastinei. Aparatul revolutionar emite in straturile profunde ale pielii unde de radiofrecventa, incalzind in interior si stimuland refacerea structurilor de elastina si colagen.

“Sedinta dureaza 50 de minute, timp in care ti se aplica un masaj cu dispozitivul de Radiofrecventa pe toata suprafata tenului.
Nu doare si nici nu arde. La final, ti se aplica o masca adecvata tipului de ten, cu efect de lifting. Tenul arata intinerit, luminos, si asta fara a apela la injectii si operatii estetice”
, declara vedeta.

“Tendinta la nivel mondial este de a alege tratamentele non-invazive in detrimentul interventiilor chirurgicale, iar despre acest lucru au inceput sa stie din ce in ce mai multe femei din Romania, inclusiv persoane publice. Pielea noastra trebuie ingrijita frecvent, cu atentie. Procesul de imbatranire este ireversibil, insa poate fi amanat cu tratamente care pun in evidenta frumusetea naturala a chipului nostru.
Ca de exemplu, prin Radiofrecventa tripolara castigam fermitatea pielii, refacem ovalul natural al fetei, diminuam ridurile si toate acestea fara a risca sa ne trezim cu chipul impietrit, fara expresie, asa cum se intampla de multe ori in cazul tratamentelor cu toxina botulinica, spre exemplu”
, declara Catrinel Stan, manager Noblezza.

Pretul unei sedinte de Radiofrecventa Tripolara este de 300 de lei, iar un tratament complet necesita sase sedinte la un interval de o saptamana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod