Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q

de Ileana Voicu Ghinea, 25 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q
După ce în urmă cu 7 ani a hotărât să părăsească trupa, Dana Nălbaru revine alături de foştii ei colegi în HI-Q. "Încă o zi" este primul single pe care l-au scot deja, în paralel lucrând şi la alte piese. În plus, cei trei se pregătesc să filmeze şi un videoclip.

"Noi plănuim asta de un an şi jumătate. Lucrurile au venit în mod natural. Şi eu credeam la un moment dat că separarea e ireversibilă, dar mă aflu aici acum şi sunt foarte fericită! În 2003, Hi-Q era familia noastră, de atunci vieţile noastre s-au mai schimbat,e adevărat, dar noi considerăm că această perioadă a fost o vacanţă mai lungă.
Mi-au lipsit băieţii în toţi anii aştia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama că motivele de ceartă au ţinut doar de adolescenţă. Acum suntem maturi şi cred că putem facem lucrurile să meargă"
, a mărturisit Dana.

În plus, artista a adăugat că soţul ei, Dragoş Bucur, a fost primul care a aflat despre dorinţa ei şi a susţinut-o. "Dragoş a fost mereu alături de mine.
Legat de această decizie, el a fost primul om căruia i-am spus şi cu care m-am sfătuit. Ne-am asumat amândoi faptul că de acum voi avea mai multe concerte, voi fi plecată mai mult de acasă. El mă susţine necondiţionat"
, a conchis Dana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod