Corina Caragea, Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor prezenta "Euro Top 20"

Facebook Twitter Comenteaza
Corina Caragea, Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor prezenta

In luna mai, Corina Caragea, trupa Hi-Q, Andreea Balan si Bitza vor intra in studiourile MTV pentru a incerca, pentru o zi, rolul de VJ.

Miercuri, 7 mai, Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor din sport de la Pro TV, se va orienta catre domeniul muzical. "Sunt dependenta de muzica, asa ca o sa imi fie usor sa-mi exprim parerea in legatura cu artistii din top. Ma bucur foarte mult ca am acesta posibilitate si sper sa mai primesc astfel de invitatii din partea MTV", a declarat Corina Caragea.

Trupa Hi-Q va intra pe portile MTV pe 14 mai, unde isi vor demostra capacitatile de prezentatori TV cu experienta, dar si pentru a o prezenta pe Anya, noua componenta a grupului.
"Dupa 8 ani de experienta in televiziune, abia asteptam sa trecem si pe la MTV! Multi artisti care acum sunt in top au debutat la noi in emisiuni", a declarat Florin Grozea, unul dintre membrii trupei Hi-Q.

Dupa ce a castigat marele premiu la "Dansez pentru tine", cantareata Andreea Balan va fi VJ MTV miercuri, 21 mai, la ora 20:30. "Am mai avut cateva interventii pana acum in calitate de prezentatoare, dar nu se compara cu MTV, motiv pentru care am multe emotii", a declarat Andreea Balan.

Fanii Bitza ii pot urmari activitatea de VJ MTV miercuri, 28 mai, la "Euro Top 20", unde artistul va lasa pentru o zi hip-hop-ul pentru a prezenta clasamentul european.
"Mi se pare foarte tare ideea, cu atat mai mult cu cat vine din partea MTV, care a avut mereu o colaborare deschisa cu artistii", a declarat entuziasmat Bitza.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod