Conform sondajelor din vară, PROFM este radioul cu cea mai mare creştere de audienţă din Bucureşti

În creştere! De 22 de ani, ProFM se clasează constant în topul celor mai ascultate posturi de radio.

 Studiul de Audienţă Radio (SAR) realizat de institutele IMAS şi Gfk în perioada 27 aprilie – 16 august 2015 vine să reconfirme poziţia radioului în clasamentul naţional şi scoate în evidenţă faptul că ProFM este radioul cu cea mai mare creştere de audienţă din Bucureşti.

Potrivit SAR, în întreaga ţară ProFM are 1.657.300 de ascultători zilnic şi înregistrează o creştere de 136.600 de ascultători faţă de primăvara acestui an, cu o cota de piaţă de 7.7 %.  La nivelul oraşelor aproape 60.000 de noi ascultatori şi-au setat radiourile pe frecvenţele ProFM, audienţa totală ajungând astfel la 989.500 de ascultători zilnic, şi la 7.3 cota de piaţă.

La nivelul Capitalei, radioul din portofoliul RCS & RDS înregistrează cea mai mare creştere în această vară dintre toate radiourile măsurate.

Cu 32.200 de ascultatori câştigaţi în ultima perioadă  ProFM cumuleaza o audienţă  totală zilnică de 146.600 de persoane, ceea ce îl situează între primele trei radiouri comerciale.

În Bucuresti, în rîndul persoanelor active cu vârsta cuprinsă între 18 si 49 de ani, ProFM a câştigat de la 62.000 la 93.200 de persoane, ceea ce echivalează cu o creştere procentuală de 50.3 %. Cu ceea mai mare acoperire din ţară si cu veşnic tânărul Andrei Gheorghe şi GreeG la matinal, ProFM rămâne postul de radio care “Te ascultă” şi îţi oferă “Hiturile în premieră” pentru ca tu să te simţi… “Legalize joy!” .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod