Chinul Manuelei Hărăbor: Dan Chişu nu-i dă bani fiului bolnav de autism

Manuela Hărăbor se luptă de un deceniu cu tatăl fiului ei pentru a obţine sprijinul lui financiar


Dan Chişu (59 de ani) a preferat întotdeauna statutul de burlac. Din relaţia lui scurtă cu Manuela Hărăbor a rezultat un băiat, Andrei, diagnosticat cu autism. Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, afirmând că regizorul este tatăl copilului, dar Chişu nu a acceptat să-l recunoască. "Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu", a declarat Chişu.

Andrei are acum 24 de ani, dar fiind diagnosticat cu autism, are nevoie în continuare de îngrijire specială, scrie ziarul Click!.

"Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani", mărturisea Manuela.

Manuela Hărăbor (47 de ani), una dintre cele mai frumoase actriţe din România, a devenit celebră cu rolul Simina din "Pădureanca", în care a jucat împreună cu regretatul Adrian Pintea. Ea a fost căsătorită în tinereţe cu Dan Alexandru, de care a divorţat pentru Dan Chişu. Deşi l-a iubit enorm, Manuela Hărăbor nu şi-a oficializat niciodată relaţia cu tatăl copilului ei.
În 1995, ea a plecat din România şi s-a stabilit în SUA, alături de al doilea soţ, israelianul Soli Shaltiel, cu care a fost căsătorită 17 ani.
După divorţ, şi-a refăcut viaţa împreună cu actorul Rareş Stoica. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2012.

Cunoscut şi pentru relaţiile cu mai multe vedete autohtone, între care se remarcă Mihaela Rădulescu, Dan Chişu nu se poate plânge că o duce rău cu banii: are o vilă superbă la Izvorani şi un restaurant în Bucureşti, notează Click!. Actor, regizor şi producător, el a jucat în filmele postdecembriste "Senatorul Melcilor" (1995), "Asfalt Tango" (1996), "Faimosul paparazzo" (1999), dar şi în scurtmetrajul "Datorie" (2006).

În 2010 a debutat ca regizor, scenarist şi producător cu "WebSiteStory" şi a înfiinţat festivalul DAKINO.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod