Cea mai mare carte de bucate din Sud-Estul Europei

Scandia Sibiu sarbatoreste in stil mare 90 de ani de prezenta pe mesele romanilor. Locuitorii a 5 orase principale din tara (Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj Napoca si Constanta) au participat la o serie de surprize pe masura aniversarii a 9 decenii de bunatati traditionale: piese de teatru in aer liber, mii de baloane si zeci de mii de cadouri sunt doar câteva dintre acestea.
Scandia Sibiu sarbatoreste in stil mare 90 de ani de prezenta pe mesele romanilor. Locuitorii a 5 orase principale din tara (Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj Napoca si Constanta) au participat la o serie de surprize pe masura aniversarii a 9 decenii de bunatati traditionale: piese de teatru in aer liber, mii de baloane si zeci de mii de cadouri sunt doar câteva dintre acestea.  

Aplauzele care au insotit ultima reprezentatie s-au contopit cu acordurile muzicii pe care cate 20 de perechi de dansatori au dat startul a doua flash mob-uri simultane in Bucuresti si Sibiu.


Punctul culminant al serii a fost atins in momentul finalului dansului, cand mii de baloane in culorile Scandia Sibiu au fost lansate in aer, spre deliciul sutelor de privitori.

Orasul ale carui traditii culinare au inspirat produsele brandului- Sibiul- a devenit  gazda a uneia dintre cele mai mari carti de bucate din Europa de Est, de 2.60 m X 1.80 m, prin care Scandia impartaseste cu romanii de pretutindeni secretele a 10 preparate din bucataria conacului cu dichis.
Ea a fost dezvaluita in cadrul evenimentului, in spiritul anilor 1920, gazduite de bucatarul- vedeta Vladut Florica, alături de sute de sibieni si turisti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod