Cătălin Botezatu aduce ţarinele Rusiei şi vampirii Transilvaniei pe scena Bucharest Fashion Week

25 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cătălin Botezatu aduce ţarinele Rusiei şi vampirii Transilvaniei pe scena Bucharest Fashion Week
Cătălin Botezatu îşi îmbogăţeşte portofoliul de colecţii vestimentare cu două noi linii pe care le va prezenta în premieră la Bucharest Fashion Week.
Cel mai cunoscut designer român a pregătit pentru festivalul de modă de la începutul lunii decembrie o colecţie înspirată din vestimentaţiile ţarinelor Rusiei şi o alta a carei temă principală o reprezintă vampirii Transilvaniei.

Prima colecţie Haute Couture, „Ţarina”, include paltoane, cămăşi, scurte de blană, pantaloni şi rochii încărcate, din brocarduri şi materiale scumpe, în ton cu opulenţa şi exclusivismul vestimentaţiilor Rusiei Ţariste.

În prag de iarnă, Cătălin Botezatu propune blănuri de vizon şi chinchilla, care compun în întregime sau doar accesorizează outfiturile noii sale colecţii.
Pentru noua sa linie Haute Couture, Cătălin Botezatu a folosit cea mai nouă tehnologie de paiete, iar coafura modelelor, în ton cu stilul Rusiei Ţariste, va fi asigurată de echipa Laurent Tourette, iar machiajul de Mirela Vescan.

Cea de-a doua colecţie pe care Cătălin Botezatu o va prezenta în premieră la Bucharest Fashion Week are ca leitmotiv mitul vampirilor din Transilvania.

Linia mixtă conţine cămăşi, pantaloni, bluze şi lenjerie intimă din materiale preţioase, aşa cum designerul şi-a obişnuit publicul de fiecare dată.

Show-ul prin care se va prezenta această nouă colecţie pret-a-porter va conţine elemente epice, modelele intrând în pielea unor vampiri şi vampiriţe fashion.
Bucharest Fashion Week va avea loc în perioada 1-3 decembrie 2011, la World Trade Center Bucureşti şi va fi transmis pe FashionTV în 193 de ţări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod