Carmen Brumă a pozat topless pentru cârcotaşii de pe net

Fosta prezentatoare TV a ţinut să le demonstreze cât de bine arată celor care au acuzat-o că îşi modifică fotografiile pe care le postează pe internet.
Carmen Brumă a postat pe contul ei de Facebook o poză făcută cu telefonul mobil şi care, precizează ea, nu este modificată de vreun filtru foto.

"Fotografia este făcută cu telefonul mobil la 2 luni şi jumătate după ce am născut", a scris iubita lui Mircea Badea.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 19 Mar 2015, 09:15
    nu merita..

    Bravo ei...sa-si faca mii de poze,sa aiba ce arata copilului...Cred ca se baga in seama,sa mai faca rost de ceva bani...Are vreo alta pregatire?!

    1
    0

  • Mihaela pe 19 Mar 2015, 06:58
    Oferta de munca

    Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dia_bacs@yahoo.com

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod