"Capri" - un nou serial la TVR 2

Facebook Twitter Comenteaza


Luni, 1 septembrie, de la ora 18:35, TVR 2 aduce un serial in premiera: "Capri" (productie Italia, 2007), o drama care se desfasoara in decorul insulei cu acelasi nume. Rolul principal este interpretat de actrita Gabriella Pession, iar aventurile prin care ea trece in insula Capri vor putea fi urmarite in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18:35.

Vittoria Mari, o milaneza de 24 de ani, pregatita sa se marite cu Andrea, un tanar bogat si de familie buna, afla ca a fost numita mostenitoarea unei anume Donna Isabella, posesoarea unui domeniu pe superba insula Capri.
Convinsa ca e vorba de o eroare, Vittoria face totusi o calatorie pana la Capri, unde descopera cu stupoare ca totul este adevarat: e noua proprietara a unei imense vile, impreuna cu Massimo si Umberto, cei doi nepoti ai Donnei Isabella. Aceasta este doar prima dintre surprizele care o asteapta pe Vittoria, pentru ca mostenirea ii va schimba nu numai prezentul, ci si tot ceea ce credea ca stie despre propriul ei trecut.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgiana pe 1 Nov 2009, 18:41
    serial

    E un film foarte bun,realizat intr-un cadru natural foarte frumos,l-am urmarit aproape zilnic si nu numai!M-a adus pana intr-acolo incat am si ajuns in insula aceasta fantastica,m-am intors de 2 zile din Capri,acolo ne-am aniversat ziua casatoriei noastre! Astept cu nerabdare sa inceapa partea a 3a,iar acolo am inteles ca va urma chiar si partea a 4 a

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod