Cadourile de iepuras se gasesc la Magic Night Shopping Party

24 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cadourile de iepuras se gasesc la Magic Night Shopping Party

Vineri, 26 martie, va avea loc o noua editie a Night Shopping Party, cand Baneasa Shopping City va fi deschis pana la ora 2.00 dimineata si isi astepta vizitatorii cu extra promotii si oferte speciale. Petrecerea, precum si ofertele speciale vor continua in zilele de sambata si duminica, pana la ora 22.00.
 
"Aceste petreceri tematice sunt deja o traditie la Baneasa Shopping City si, avand in vedere succesul editiilor trecute, dar si cererea din partea publicului nostru fidelizat deja cu sales party-urile, am decis sa organizam un nou eveniment din aceasta categorie, in prag de sarbatori pascale. Atunci cand vorbim de Magic Night Shopping Party vorbim despre un concept creat si implementat pentru prima data in Romania de Baneasa Shopping City. Ne asteptam ca si de aceasta data sa fim vizitati de sute de mii de cumparatori pentru ca am observat, inca de la primul eveniment de acest tip, efectele benefice ale Night Shopping Party-ului in comportamentul de consum al clientilor nostri. Mai mult, saptamanile dinainte de Paste sunt un moment recomandat pentru cumparaturi, romanii fiind fideli traditiei de a-si innoi garderoba. Venim, asadar, in intampinarea clientilor nosti cu 3 nopti de shopping cu oferte speciale dedicate Pastelui"
, a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Development.
 
Oamenii se vor bucura un timp mai indelungat de promotiile speciale, premiile si surprizele oferite de Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa. Startul la distractie va fi dat pe 26 martie de la ora 18:00, iar oamenii vor putea face cumparaturi, intr-o atmosfera "magica" si se vor destinde cu cocktail-uri gratuite, muzica si multe concursuri cu premii. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) si Marian Soci (Radio 21) vor asigura buna dispozitie a cumparatorilor in timpul petrecerii.
 
Magazinele din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in perioada 26-28 martie, vizitatorii avand posiblitatea sa achizitioneze tot ce doresc, de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva, la preturi speciale. De asemenea, vor fi promotii si la produsele cosmetice si parfumuri, precum si la bijuterii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod