Brenciu și Mitoșeru, controlați de Fisc

Cei doi prezentatori TV sunt verificaţi de ANAF în cadrul programului care vizează persoanele fizice cu venituri mari, ce prezintă risc fiscal.

Informația a fost publicată de HotNews.ro, care citează surse din cadrul ANAF. Mitoşeru prezintă un joc de bingo la Antena 1, iar Brenciu face parte din juriul emisiunii X-Factor la aceeaşi televiziune.

Până acum, presa a relatat că şi alte vedete din show-biz au fost verificate de Fisc în cadrul acestui program: maneliştii Nicolae Guţă şi Dan Bursuc, cântăreţul Ştefan Bănică şi prezentatoarea TV Andreea Marin. Fiscul verifică în cazul tuturor acestor persoane modul în care şi-au declarat veniturile, relatează site-ul amintit.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început în august 2015 verificarea persoanelor fizice cu venituri mari şi care prezintă "risc fiscal ridicat".

ANAF va urmări categorii precum maneliştii, cămătarii şi personalităţi ale vieţii publice.

ANAF a depistat 7.879 de cetăţeni în cazul cărora va începe verificarea amănunţită, în prima fază urmând să fie verificaţi 5.399. Ei sunt împărţiţi în câteva mari categorii de risc: interlopi, vedete din showbiz, patroni bogaţi de firme sărace.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Nae pompieru pe 5 Ian 2016, 05:55
  apel ANAF

  Fara suparare dar de ce nu catati voi pensiile date recent si pa sest in guvern,parlament,primarii ce mare lucru afara de hubernare deplasari pe banii nostrii fac astia ah da era sa uit averi nemuncite.Ma rog a fost bagat vreunu la parnaie da nu asa luati-le banii toti si apoi SA TRAIASCA BINE ASA CA SI MINE SI POPORU ASTA OROPSIT ATI OMORAT UNU SI AU APURUT SUTE CEAUSESCU A FACUT CEVA IN TARA VOI DISTRUGETI SI FURATI ASTA SA VERIFICATI DATI UN EXEMPLU S-A LUAT TOATA AVEREA LU CUTARE GUVERNANT.......ASTEPTAM.

  0
  0

 • Marius pe 4 Ian 2016, 22:01
  de fatada

  ce sa spun! ii verifica pe astia doi, au gasit marii evazionisti :)) dar pe politcieni si marii rechini din afaceri, gen Tiriac cine-i verifica?? Dar pe cocalarii astia cu "bemveu" si audi, in varsta de nici 20 de ani, care de abia stiu cum ii cheama si de care mall-urile sunt pline, cine-i verifica??

  0
  0

 • ticu pe 4 Ian 2016, 20:42
  parere

  De ce nu-i lasati pe romani sa produca? Oricum nu vor putea cheltui acei bani fara sa plateasca TVA, accize, taxe pe bunuri, etc, etc sau romanul trebuie sa fie doar sarac si cu statut de sluga? ASTA E DIRECTIVA DE LA UE!

  3
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod