Botezatu a ales blondele

de Ileana Voicu Ghinea, 27 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Botezatu a ales blondele
Roxana Robotin si Roxana Codreanu si-au luat joi seara ramas bun de la burlac. Decizia a fost foarte dificila mai ales ca Bote a trebuit de aceasta data sa aleaga dintre cele mai frumoase si interesante 4 femei ramase in competitie. Desi criteriile de selectie ale designerului sunt bazate pe modul in care a interactionat cu domnisoarele, trebuie remarcat un aspect interesant in alegerea burlacului: blondele au ramas in competitie, brunetele au plecat acasa.

Despartirea a fost emotionanta mai ales ca designerul le-a luat prin surprindere pe cele 4 domnisoare cand a scos din rucsac 2 trandafiri pentru a-i inmana aleselor sale. Roxana Codreanu cu care Botezatu se intalnise intre patru ochi de mai multe ori, dovedindu-i concurentei ca o prefera in fata altor domnisoare, a pierdut de aceasta data lupta pentru inima burlacului. Alaturi de Roxana, burlacul a petrecut momente de neuitat in Turcia cand i-a oferit un trandafir in timpul unei sedinte de scuba diving sau cand a zburat cu elicopterul deasupra cetatatii Rasnov si castelului Bran pentru un picnic la mare altitudine.

Relatia celeilalte Roxane cu burlacul s-a construit insa diferit, fiind mult mai conflictuala decat in cazul altor concurente. Atitudinea de neiteles a Roxanei Robotin a fost poate si elementul care l-a intrigat pe designer si l-a determinat sa-si doreasca sa o cunoasca mai bine. Insa aproape fiecare discutie privata intre cei doi s-a finalizat cu o situatie tensionata. La ultima lor intrevedere din Austria, Roxana a reusit sa-l enerveze atat de tare pe designer incat acesta s-a ridicat si a lasat-o singura la masa.

Dupa multe peripetii alaturi de burlac, in competitie au mai ramas acum Violeta Babliuc si Mihaela Stanciu. Pentru decizia finala cele doua frumoase blonde vor zbura alaturi de Catalin pentru o noua aventura in Paris.

Saptamana urmatoare se pregateste marea finala din Burlacul. Catalin Botezatu se afla in fata alegerii vietii lui: care dintre concurente il va convinge sa-si ia adio de la viata de burlac? Cele mai frumoase si puternice femei din competitie asteapta decizia lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod