Barbatii, in centrul atentiei la Baneasa Shopping City

28 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Barbatii, in centrul atentiei la Baneasa Shopping City

Dupa o serie de evenimente dedicate doamnelor si domnisoarelor, in luna mai domnii sunt cei care se vor bucura de tratament special la Baneasa Shopping City. Incepand cu primul weekend al lunii mai sunt programate zile speciale pline de jocuri, expozitii si concursuri cu premii dedicate special barbatilor si hobby-urilor lor.

In weekendul 1-2 mai, in Baneasa Shopping City vor fi amenajate spatii speciale, unde vor fi expuse produse dedicate barbatilor: ceasuri, bijuterii, gadgeturi, cosmetice si ochelari de soare.

Tot pe 1 mai va fi inaugurat la Baneasa Shopping City programul "Fii the WIIner!", in cadrul caruia barbatii se pot intrece in competitii de jocuri electronice si sporturi.
Toate acestea sunt gratuite si vor fi disponibile pentru toti vizitatorii centrului comercial in fiecare sfarsit de saptamana din perioada 1-23 mai.

Pe 1 si 2 mai Toyota organizeaza Eco Challenge Cup care se va desfasura in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City. Participantii inscrisi pot concura, conducand cat mai repede orice model Toyota si consumand cat mai putin.

Pentru domnii care s-au imaginat macar o data pe coperta unei reviste celebre, Baneasa Shopping City a pregatit o sedinta foto inedita.
In fiecare weekend din mai, barbatii vor avea sansa sa se pozeze alaturi de fotomodele si sa ia ca amintire propria coperta de revista FHM.

Cumparaturile de minim 200 de lei efectuate pana pe 23 mai vor fi recompensate cu un talon de participare la Tombola Barbatului.
Toti cei care participa la aceata tombola au sanse egale de a castiga: vacante, accesorii de masina si moto.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod