Angelina Jolie riscă să piardă custodia copiilor în favoarea lui Brad Pitt

Angelina Jolie este la un pas de a pierde custodia asupra celor şase copii, dacă nu îi va permite lui Brad Pitt să interacţioneze mai mult cu ei.
Potrivit unui nou raport prezentat de usmagazine.com, judecătorul care se ocupă de divorţul celebrului cuplu consideră că micuţii ar trebui să petreacă timp şi cu tatăl lor şi este nociv pentru ei faptul că Angelina le restricţionează contactul cu Brad Pitt.

Judecătorul a emis chiar şi reguli cu privire la convorbirile telefonice. Brad Pitt va putea să sune fiecare copil în parte şi să le trimită mesaje fără ca Angelina să monitorizeze convorbirile.

Raportul conţine un nou program de vizite pentru vară.
Brad Pitt şi poate vedea copiii în Londra timp de zece zile, la mijlocul lunii iunie, putând să petreacă pe rând timp cu unu sau doi copii timp de patru ore pe zi. La finalul lunii iunie, va putea petrece cu copiii zece ore în fiecare zi. La începutul lunii iulie va sta cu copiii patru zile la rând, iar de la sfârşitul lui iulie vor sta cu el în Los Angeles timp de patru săptămâni.

Un psiholog pentru copii trebuie să fie prezent la toate întâlnirile din Londra ale lui Brad cu copiii, unde Angelina are o casă închiriată.
De asemenea, Brad Pitt are obligaţia de a îi permite psihologului să viziteze copiii cât timp se află cu el în California. Cât timp copiii sunt alături de tatăl lor în Statele Unite, Angelina îi poate suna o singură dată pe zi.

În ceea ce-l priveşte pe Maddox, în vârstă de 16 ani, acesta poate decide singur cât timp vrea să petreacă cu tatăl său.

Un purtător de cuvânt al Angelinei a declarat pentru TMZ: "Aceste informaţii induc în eroare şi nu sunt în interesul copiilor.
Încă de la început, Angelina a fost preocupată numai de sănătatea şi nevoile lor, de aceea era atât de important ca această ultimă audiere în instanţă să fie desfăşurată în mod privat. Este deplorabil că cineva, din motive egoiste, a permis scurgerea unor porţiuni confidenţiale şi sigilate ale deciziei judecătoreşti pentru a crea o imagine incorectă şi nedreaptă  despre ceea ce se întâmplă cu adevărat"
.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au şase copii împreună, trei adoptaţi - Maddox, Zahara şi Pax - şi trei biologici - Shiloh şi gemenii Vivienne şi Knox.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod