Andreea Marin vine la Media Music Awards: va îmbrăca o rochie eco la Sibiu

Andreea Marin va participa, în calitate de invitat special, la Media Music Awards, marea decernare de premii muzicale de la Sibiu, din 19 septembrie. Vedeta va urca pe scena evenimentului din Piața Mare pentru a înmâna unul din premiile importante ale serii.
Având în vedere că Media Music Awards transmite anul acesta un puternic mesaj ecologic, Andreea Marin pregătește o apariție vestimentară de senzație. 
Astfel, pentru Green Carpet, alternativa clasicului covor roșu, vedeta are de gând să poarte o rochie elegantă, cu totul specială, ce transmite un mesaj de protecție a mediului înconjurător.  

Vedeta se alătură astfel invitaților speciali ai evenimentului Media Music Awards, după ce Cătălin Botezatu a anuțat săptămâna trecută că renunță la o vacanță în Miami pentru a participa la marea ceremonie de premii de la Sibiu. 

La Media Music Awards vor urca pe scenă artiști de top precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project, Nicole Cherry si Faydee. 
 
 

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV.
Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. 

Media Music Awards este susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultură a Municipiului, şi mediatizat de ADPM PR, singura agenţie de Celebrity PR din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod