Andreea Marin și Cătălin Botezatu, eleganți din cale-afară la Media Music Awards

Vedete din showbiz vor veni la Sibiu pentru a lua parte la prestigiosul eveniment.
Andreea Marin, Catalin Botezatu, Tania Budi, Carmen Negoita, DJ Wanda, Giulia Nahmany si Liviu Varciu si-au anuntat participarea la Media Music Awards si se pregatesc intens pentru a avea pe covorul verde unele din cele mai elegante aparitii vestimentare de pana acum.

Vor fi, cu siguranta, unele din atractiile principale pentru zecile de fotoreporteri prezenti la eveniment si pentru norocosii din public care vor fi selectati pentru a urmari indeaproape ceremonia Green Carpet.
 
 

Alaturi de ei, pe covorul verde vor ajunge si artistii ce vor canta pe scena si vor fi premiati. Printre acestia, Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.
 
 
 

19 septembrie va fi ziua in care publicul va afla cine sunt cei mai in voga artisti ai momentului. 
 
 
Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV. 
 
 

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 16 Sep 2013, 16:06
    ce titlu !?

    Cum adica 'din cale afara ' ? Disproportionat cu evenimentul? sau cu gusturile autorului articolului ? Andreea Marin s-a imbracat elegant,decent,rafinat chiar. De Botezatu nu zic pt ca nu inteleg daca foto de la bar (se vad pahare) e cea despre care discutam, dar el ca si creator de moda a fost si va fi excentric, de cele mai multe ori de bun gust .

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod