Anda Adam lansează albumul “AMO”

Anda Adam lansează în această toamnă un nou album. Intitulat după cel mai recent hit al său, “AMO”, discul conține 12 piese, printre care și “Dacă ar fi”, piesă ania lansată, al cărei videoclip se bucură deja de peste jumătate de milion de vizualizări pe Youtube.
Albumul “AMO” include cele mai cunoscute hituri lansate de Anda Adam în ultimii ani, precum  “Feel” sau “Panda Madam”, ce au fost până acum lansate doar în varianta single. În plus, discul conține și cea mai cunoscută piesă a artistei, “Selecta”, featuring-ul cu Alex Velea care a impus stilul R&B în România.

“Albumul este cadoul pe care îl dăruiesc fanilor mei pentru că m-au susținut necondiționat anul acesta în toate proiectele mele. Mă simt binecuvântată să știu că atâția oameni mă iubesc”, declară artista.
 
 

În ultimul an, Anda Adam a lansat două piese ce au devenit hituri instant.
“AMO”, piesa cântată în premieră anul trecut la Media Music Awards, a cucerit topurile și a acumulat peste 4,5 milioane de vizualizări pe Youtube.
 
 
“Dacă ar fi”, cel mai recent single al artistei, marca HaHaHa Production, a fost lansat săptămâna trecută, iar videoclipul acesteia are, în doar câteva zile, peste 600.000 de vizualizări pe Youtube.
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod