Anca Ţurcaşiu şi soţul ei s-au despărțit după 16 ani de căsnicie

Vedeta în vârstă de 44 de ani şi soţul ei, medicul Cristian Georgescu, au divorțat în secret, la notar.

Cântăreaţa şi soţul ei s-au mai despărţit anul trecut, dar au încercat să acorde încă o şansă mariajului lor, mai ales că au un fiu, Alexandru, în vârstă de 15 ani. Lucrurile nu au mers, însă, astfel că, în urmă cu o lună, Anca şi Cristian au decis să divorțeze în secret, la notar.

Cred că cel mai uşor lucru într-o relaţie este să te desparţi. Este extrem de dificil să stai şi să te lupţi pentru a avea un viitor împreună, alături de persoana pe care o iubeştiAnca Țurcașiu
Artista a confirmat pentru Libertatea că s-a despărțit de soțul ei: "Da, aşa este.
Dar nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Am nevoie de o viaţă liniştită"
, a spus ea.

În această vară, Anca şi fostul soţ au fost surprinşi împreună pe litoral, fără a da însă de bănuit că ar avea probleme în căsnicie. Cei doi nu mai purtau de anul trecut verighetele, dar pe atunci Anca a explicat că verighetele s-au lărgit, notează ziarul Click!.

"Verighetele nu le mai purtăm pentru că s-au lăbărţat, s-au lărgit şi le-am pus într-o cutiuţă. Cristi e tot timpul la cabinet, bagă mânuşa, scoate mânuşa, îi este foarte incomod.

Zac într-un sertar, dar ştie toată lumea că suntem unul al celuilalt. Avem nişte şnururi roşii pe care le purtăm la inelar", a declarat Anca.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod