Alina Puşcaş a renunţat la o emisiune din cauza sarcinii

Vedeta a intrat în ultima lună de sarcină, dar a continuat să muncească până când contracţiile au determinat-o să aibă mai multă grijă de ea.
Invitată joi seară la o emisiune de la Antena Stars, Alina Puşcaş a fost nevoită să-şi anuleze prezenţa în platou, din cauza unor contracţii. Sarcina avansată o obligă să se odinească mai mult acum.

Deşi acceptă cu greu gândul că trebuie să stea mai mult în pat, prezentatoarea TV se pregăteşte să nască, aşa că a decis să fie prudentă.

"Peste o lună o să nasc. Deocamdată nu ştiu cum. O să aleg cezariană dacă naşterea naturală e prea riscantă şi aşa consideră medicul meu.
Nu ştiu dacă sunt pregătită să fiu mamă. A fost o sarcină grea, mai ales pentru că aveam filmări noaptea. Dar eu am tras tare"
, a spus Alina Puşcaş la Antena Stars.

Vedeta va aduce pe lume un băieţel. "Sunt mai mult decât fericită, pentru că m-am rugat să fie băieţel! M-am gândit deja şi la un nume, însă vreau că decizia să-i aparţină tatălui sau. Cele două variante agreate, până în acest moment, sunt Filip şi Alexandru. Îmi doresc şi o fetiţă, dar ceva mai încolo", a declarat ea pentru spynews.ro după ce a aflat sexul copilului, la un control medical.

Alina Puşcaş a fost căsătorită cu Viktor Bieltz, un om de afaceri neamţ de care a divorţat în 2014.
Despre tatăl copilului ei s-a speculat că ar fi noul ei presupus iubit, un medic stomatolog din Bucureşti, scrie ADPM.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod