Afla care este strategia potrivita pentru promovarea companiei tale pe Facebook!

24 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Marile companii au inclus deja in planul lor de comunicare strategii de promovare pe Facebook, iar anul 2012 anunta o avalansa de campanii axate pe comunicarea in reteaua de socializare numarul 1 din lume.

Pentru a veni in intampinarea acestui fenomen, Evensys organizeaza Social Networks Strategy, eveniment dedicat exclusiv marketingului si comunicarii pe Facebook, ce va avea loc pe 29 noiembrie 2011 la Crowne Plaza Hotel din Bucuresti.

Evenimentul va oferi informatii utile despre realizarea unei campanii de succes pe Facebook, despre realizarea de impact prin initiativele lansate si masurarea interactiunii fanilor, antrenarea comunitatatii din jurul paginilor si de asemenea despre construirea strategiilor potrivite de comunicare in retea.
In plus, specialistii locali si internationali prezenti vor expune aspecte esentiale despre Facebook ROI si Facebook Insights, completate de studii de caz relevante pentru comunicarea si promovarea companiilor pe Facebook.

Social Networks Strategy este adresat profesionistilor in comunicare si marketing din companii si agentii de publicitate si interactive, practic tuturor celor interesati sa afle cum pot folosi Facebook in sprijinul propriilor produse sau servicii.

Evenimentul se va bucura de prezenta a doi invitati internationali de exceptie: Helen McGee, Head of social - OMD International, digital creative si marketer cu peste 12 ani de experienta multinationala in dezvoltarea de solutii strategice si inovative si Galvea Kelly, Social Media Consultant, Mercury 360, membru fondator si CEO al Brand Nua, agentie de social media si digital video din Irlanda.

De asemenea, conferinta va fi marcata de prezenta unor experti locali in domeniu, printer care: Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager CSD, PepsiCo Romania, Marian Ignat, Director Direct Banking, Bancpost, Cristina Apostolescu, Interaction Planner, MEC, Ana-Maria Baciu, Partener coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP, Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Robert Zanescu, Public Relations Communication, Corporate Affairs and Social Responsibility Director Bancpost, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind.


Participantii la eveniment vor primi un eBook gratuit care concentreaza intr-un singur loc 300 de informatii, date esentiale, instrumente potrivite, solutii si sfaturi necesare utilizarii cu succes a platformei Facebook pentru a comunica eficient. Ghidul cuprinde informatii utile si punctuale despre cum poate fi utilizata reteaua pentru a promova mesajele si a gestiona o campanie eficienta.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu BancPost si Pepsi si este sustinut de Xplain. Inscrie-te pana pe 28 noiembrie la adresa: http://www.strategy.socialnetworks.ro/2011/ .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod