35 de formatii rock vor sa cante in deschiderea VAMA la Sala Palatului

Prima etapă a concursului “SEAT te conduce la Sala Palatului” s-a încheiat. 35 de formaţii rock s-au înscris în cursă pentru a cânta pe 28 mai la Sala Palatului, în deschiderea concertului de lansare a noului album VAMA - "2012".

Prima etapă a concursului “SEAT te conduce la Sala Palatului” s-a încheiat. 35 de formaţii rock s-au înscris în cursă pentru a cânta pe 28 mai la Sala Palatului, în deschiderea concertului de lansare a noului album VAMA - "2012".

Fiecare formaţie s-a înscris în concurs cu câte o piesa. Între 3 i 10 mai pe pagina VAMA de Facebook vor fi prezentate toate formaţiile şi toate piesele din concurs. Fanii VAMA vor vota, urmând ca cele patru formaţii care acumulează cel mai mare număr de voturi să intre în finală şi să participe la un concert-audiţie în Garajul Europa FM, unde va fi aleasă formaţia câştigătoare.
 
"Pentru noi este o surpriză extrem de plăcuta numărul mare de formaţii înscrise.

Lumea vrea să cânte rock şi o face chiar dacă este din ce în ce mai greu să construieşti o trupă şi să te afirmi. Se pare însă că dorinţa trupelor de a se se exprima "rock" e mai puternică decât obstacolele întâlnite pe drum. Personal, mi-aş fi dorit mai multe nume de trupe româneşti. Din fericire, muzica bună e universală aşa că numele ales nu schimbă nimic. Sperăm să ajungem să alegem dintre cele mai bune patru trupe. Succes tuturor!" - Tudor Chirilă
 
Cele 35 de formaţii înscrise în concursul "SEAT te conduce la Sala Palatului" sunt: B.A.R.S, Blue Nipple Boy, Blue Pulse, Central Warehouse, Coffee Break, Cryptal, Electric Zebra, Elena Stoica Band, Ender, Fractures, Japhet Niven & The Band, Les Elephants Bizarres, Magnum Opus, Maya, MT Place, Non Toxic, Nu Parcaţi, Officially Grasshoppers, Old Green, Oliver, OverDrive, Paradox, Red's Queue, Running Clouds, Secret Society, Simbolic, Sketch, SoundCheck, Steelborn, Tagma, The Sixteens, The Case, The Way Out, Trapnest, Trupa Zadar.

În concurs s-au înscris formaţii din toată ţara. Cele mai multe trupe sunt formate din băieţi, dar există şi formaţii mixte, precum şi o trupă rock formată exclusiv din fete. Formaţia câştigătoare va cânta trei piese în deschiderea concertului VAMA din 28 mai, de la Sala Palatului. Mai multe informaţii descre concurs şi despre concert se găsesc pe pagina VAMA de Facebook: www.facebook.com/VamaMusic.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod