Spectacol unic în România pentru copii și nu numai: “Tarâmul basmelor-Începuturi” cu actori celebri

Asociația pentru Promovarea Istoriei României (A.P.I.R.) anunță lansarea celui mai spectaculos concept pe piața de divertisment din Romania. “Tărâmul Basmelor-Începuturi” este locul unde își au originea toți eroii de basm românesc.

“Tărâmul Basmelor” este primul show din România în care se vor îmbina proiecții de animație și teatru. Spectacolul va fi pus în scenă ca un permanent balans între vis și realitate. Este vorba despre o demonstrație de măiestrie și artă în care actori precum Alin Panc, Eugenia Șerban, Gabriel Duțu, Cosmin Șofron și alții vor da viață celor mai îndrăgite personaje: Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos, Prâslea cel Voinic, Harap Alb, Zmeul și Muma Pădurii.

Spectacolul va fi lansat oficial în sala Epika, “Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City”, pe 11 mai 2013, ora 11.00.



“Tărâmul Basmelor” este locul în care copilul tău și copilul din tine se pot întâlni. Surprizele se vor ține lanț, pe parcursul a 60 de minute, sub atenta supravegheare a Împăratului Împăraților (Cosmin Șofron).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod