X Factor: Cheloo, scos din minţi de un concurent care voia să cânte manele

Cunoscut ca fiind o persoană acidă ce cu greu se abține să spună lucrurilor pe nume, Cheloo nu a mai rezistat în ediția de aseară de la X factor și s-a enervat pe un tânăr ce cântă și

Cunoscut ca fiind o persoană acidă ce cu greu se abține să spună lucrurilor pe nume, Cheloo nu a mai rezistat în ediția de aseară de la X factor și s-a enervat pe un tânăr ce cântă și manele. Revoltat până peste cap, rapper-ul a părăsit sala de audiții, refuzând să-l asculte pe concurent.

Zoltan, un tânăr de 18 ani cu o chitară în brațe, a reușit aseară să îl scoată din sărite pe Cheloo pentru că a declarat că poate cânta și manele. Reacția neașteptată a juratului de a părăsi platoul i-a șocat atât pe concurent, cât și pe ceilalți doi jurați care încercau să-l convingă să rămână.

“Hai să îţi spun o treabă, tu te vrei un reprezentant al noii generaţii, un mare star şi, practic, apelezi la nişte tertipuri jenante şi la o atitudine foarte proastă.

Copiii s-ar putea să tragă concluzia că ceea ce faci tu e bine. Hai, cântă o manea să plec mai repede. Am chef să beau și altceva decât apă. Am să plec mai devreme!”, a spus Cheloo cu câteva clipe înainte de a pleca din platou.

Întrebat cu ce se ocupă, concurentul a spus că uneori cântă manele pe stradă ca să facă bani, și că provocat de juriu este deschis s-o facă și în cadrul emisiunii. Chiar dacă tânărul a ținut să specifice că manelele cântate de el sunt modificate spre rock, stilul ce îl caracterizează, Cheloo nu s-a lăsat convins.

“Treziți-vă, mă! Dați-vă-n p*** mea de fraieri! Ce, sunt pielea p**** în seara asta?”, a mai zis Cheloo în timp ce se îndrepta spre ieșire.

Chiar dacă ediția de aseară s-a terminat lăsându-ne în suspans, în această seară vom afla exact care este verdictul pentru tânărul concurent:  cine l-a ascultat, ce a cântat și dacă a meritat o așa atitudine din partea juratului.

Supărat că este un model prost pentru tânăra generație, Cheloo a spus că nu vrea să mai participe la jurizarea lui Zoltan și că răspunsul lui e “Nu” din start, ceilalţi doi juraţi rămânând să ia o decizie. „Tâmpenii specifice vârstei, consider că nu are ce să caute în acest spectacol”, a mai  precizat rapper-ul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod