Vocea României. Designerul Răzvan Ciobanu desfiinţează ţinutele Loredanei Groza

Duminică, ProTv-ul a fost în sărbătoare. Pe lângă Ziua Naţională a României, postul a sărbătorit 18 ani de activitate. Cu această ocazie, juraţii şi prezentatorii celui mai bun show de

Duminică, ProTv-ul a fost în sărbătoare. Pe lângă Ziua Naţională a României, postul a sărbătorit 18 ani de activitate. Cu această ocazie, juraţii şi prezentatorii celui mai bun show de televiziune de la noi au fost îmbrăcaţi de stiliştii postului cu ţinute accesorizate cu însemne tricolore.

La ediţia de 1 decembrie a showului, Loredana a purtat o rochie în culorile României, roşu, galben şi albastru, Brenciu şi-a accesorizat sacoul cu decoraţii şi medalii, iar Nicoleta Luciu a a adoptat, ca de obicei, o ţinută extrem de sexy.

Cu toate acestea, designerul Răzvan Ciobanu a criticat dur ţinutele alese de stiliştii de la Pro TV pe care le-a caracterizat ca fiind "de prost gust, urâte, cusute la repezeală şi accesorizate ieftin".

"Mă uit la Vocea României şi parcă văd un spectacol de circ. Prost. Loredana are o rochie cum nu am mai văzut de muuuuultă vreme. Ba nu, cum nu am mai văzut vreodată. Dintr-un tul ieftin, mizerabil şi strident. Cu nişte cercei din plastic, manufacturaţi (parcă) de un copil oligofren, de la grupa mică", a scris designerul pe pagina lui de Facebook.

De asemenea, Răzvan i-a criticat şi pe Pavel Bartoş, Horia Brenciu şi Nicoleta Luciu.

Singurul care a fost pe placul designerului a fost Marius Moga. "Nicoleta Luciu parcă-i un clovn sau un personaj de desen animat, Familia Adams sau ceva pe acolo. Bartoş cu un sacou încropit din gunoi, cu trei sau cinci revere... cică este o inovaţie spectaculoasă, în capul tâmpitului care şi l-a imaginat. Horia Brenciu... parcă-i un magnet ce a adunat toate tablele de la metrou. Îmi aminteşte de un film românesc, prost, «Medalia de onoare». Concurenţii sunt şi ei vai steluţa lor norocoasă, dar pălesc oricum în comparaţie cu ororile de le poartă «juraţii».
Singurul care scapă turma este Moga săracul, dar cu o floare clar nu-i primavară. Atâta prost gust şi haine urâte, prost cusute (sau mai bine spus necusute) şi accesorii adunate parcă din magazinele cu suveniruri ieftine...nici că am mai văzut. Promit să mă ofer voluntar pentru oricare dintre «nefericiţii» mai sus menţionaţi sau pentru oricare concurent. Singura condiţie este să conştientizeze vreunul dintre ei că sunt cu mult sub limita orcărui simţ estetic şi că imaginea lor este cam la fel de importantă ca şi prestaţia.
Şi să împuşte cineva ştiliştii trustului, să nu ne mai chinuie retina. Altfel riscă nişte procese pentru poluare vizuală
", a adăugat designerul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod